MARTORELLENCS 2012 PROPER LLIURAMENT : 5 de juny  


Les societats canvien de manera permanent, però quan un espai ens és familiar en el nostre dia a dia, aquests canvis els interioritzem de manera que ens passen pràcticament desapercebuts en poc temps. De sobte un dia ens ensenyen una fotografia antiga i és quan valorem com s'ha transformat el nostre entorn.

Si veiem una fotografia d'un espai que ens és familiar, ens posem automàticament a buscar-hi les diferències, tot comparant-ho amb l'estat actual. Normalment aquest és un exercici que fem comparant carrers, places o edificis, però hi ha un element en aquests entorns que no sol estar representat de manera específica i que normalment només el veiem com a complement en alguna fotografia o en alguns casos en forma de retrat, però segurament ens costaria trobar-lo representat en tot el seu àmbit; és la societat de Martorell. Som els Martorellencs.

Martorellencs 2012, neix com un projecte personal i altruista per deixar constància, mitjançant la fotografia, de com som  ara: com anem vestits, que fem o quina diversitat ens acompanya. La meva voluntat és plasmar gràficament  aquesta societat, cadascú dins dels seu àmbit,  que ha fet i farà que els futurs martorellencs trobin una ciutat diferent.

Com a martorellencs entenc a totes aquelles persones que participen d'aquest canvi i que per condicions de feina o de llar, ens trobem pel carrer amb freqüència; però no té res a veure el fet d'haver-hi nascut o viure-hi actualment.

Aquesta és només una primera entrega del projecte Martorellencs 2012, que durarà tot l'any i que està obert a tothom qui hi vulgui participar; per fer-ho possible només cal enviar un e-mail a portaicortadella@gmail.com.


 8è LLIURAMENT  


 7è LLIURAMENT  
 6è LLIURAMENT  


  CINQUÈ LLIURAMENT  

  QUART LLIURAMENT   TERCER LLIURAMENT 


  SEGON LLIURAMENT    PRIMER LLIURAMENT