dimarts, 9 d’agost del 2011

STREET PHOTO " Les Rambles"

Acabo de publicar el reportatge fet durant aquest cap de setmana sota el concepte STREET PHOTO. Si el voleu veure el teniu disponible a la pàgina "Les Rambles", d'aquest mateix blog.

5 comentaris:

  1. Molt bones imatges, Carles.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Hola Carles. Et diré que per a mi el Fotògraf  és  el virtual protagonista de les fotos que captura perquè fa partícep del que les envolta. Les teves em semblem originals, vitals, tendres, commovedores..no sé pas si tan sols s´haurien de veure amb els ulls..són fotos vivents que radien moments, tan comuns als nostres carrers i balcons, cantonades , que no hi parem atenció. Tu aconsegueixes que ens aturem a contemplar-les en tota la seva amplitut, des del suggeriment fins la sorpresa..de l'espontaneitat dels actes més irrellevants que aquí prenent un caire d´importància visiblement en molts detalls. Es sempre un ple poder veure´ls o sentir-les...perque duen la teva veu propia de concebre el món. Ets un artista excellent i m´agraden totes les perspectives que n´extreus. Felicitats.  Petons Carles.

    ResponElimina
  3. Me encanta este momento de logro,y la cara de plenitud de uno de los chavales de atras.Un buen momento atrapado en tu camara.Un saludo!

    ResponElimina
  4. Grácias de nuevo. Està vez, te contesto en castellano puesto que no tengo claro que el traductor al gallego lo esté haciendo del todo bien. Por cierto, supongo que habrás observado que en las páginas de la parte superior se encuentra el reportage completo sobre "Les Rambles". Este fin de semana he publicado otro: "Tocant l'Infern"'; me enantará concocer tu opinión.

    Un saludo,

    Carles

    ResponElimina