diumenge, 18 de desembre del 2011

"Arribada a la Farmàcia" - iPhone

Després de molts dies d'absència reprenc la meva activitat al bloq amb aquesta imatge captada amb el meu iPhone. Com comentava en algun post de fa uns mesos, l'iPhone és una fantàstica eina per a captar instants en moments en que no portem la càmera a sobre. Potser les fotografies no tenen la mateixa qualitat, però segur que poder-les captar estar per damunt de les prestacions excel·lents que ens dóna la càmera convencional.

3 comentaris:

  1. ja trobava a faltar la teva mirada a moments cotidians, com sempre ben resolts i expressats.

    Respecte al que dius del iphone, estic d'acord com a element i complement quan no tens res més a má. Dies endarrera, un xicotet "vawe-online", em va dir que tenia que deixar les càmeres i utilitzar el iphone, que era el que es portava avui en dia, li vaig intentar explicar la diferència amb un exemple del MP3/4, un CD i un vinil, evidentment no em va entendre...

    ResponElimina
  2. Hola Ramon,

    Tant mateix pels qui no estan fets a aquest món, una imatge és senzillament una imatge sense buscar-hi més enllà. Quantes vegades em trobo competint amb imatges fetes pel pròpi client amb una càmera compacta i amb el flash integrat...

    Ara bé, també haig de reconèixer que el fet de captar el moment està per damunt de la qualitat. De fet, jo aniria sempre a tot arreu amb la càmera a sobre, però hi ha moments en els que no pot ser i has de tirar de les noves tecnologies ;)

    ResponElimina
  3. Sembla que, finalment, tot i la creu, s'acaba "el camino" i entres a la farmàcia, hehehe! Bona, tot i l'iPhone ( jo tinc un mòbil normalet, i faig fotos xules, prò no les poso aquí, me fa vergonya )

    ResponElimina