dimecres, 29 de febrer del 2012

"Martorellencs 2012" (primer lliurament)

Podeu veure el projecte complet entrant a la pàgina de dalt MARTORELLENCS 2012. Un cop a la pàgina, prement sobre una fotografia la podreu fer gran i anar-les passant una a una amb les fletxes del teclat. Si ho vols, et pots subscriure i rebràs un e-mail cada vegada que hi hagi una nova publicació. 


Marc Armengol - Pintor

8 comentaris:

  1. Ostres, Carles FELICITATS!!! estas fent un gran treball. Me he estat mirant les fotos del projecte i en tens de maquíssimes. Si senyor, UN GRAN PROJECTE!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep Maria, a veure si podem mantenir aquesta línia durant tot el projecte, que durarà tot l'any… Una abraçada,

      Carles

      Elimina
  2. un gran treball Carles, i no és per quedar be t'ho asseguro. Totes les fotos desprenen una gran naturalitat, i reflexen quasi diria que la personalitat dels models de manera senzilla i quasi emotiva. Les diferents persones que ens mostres son un reflex del Martorell del segle XXI, una barreja monumental. Que sigui per be.

    Felicitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Ramon. Intento buscar algún fet que caracteritzi a cadascú, a veure si aconsegueixo mantenir-ho al llarg de tot el procés. N'anem parlant; m'encantarà anar comptant amb la teva opninió.

      Salut i u a abraçadda,

      Carles

      Elimina
  3. El que la mà pinta es queda a la retina.

    ResponElimina
  4. Hola Carles! Em sembla un projecte fantàstic. A la meva germana i a mi ens agradaria molt participar-hi!
    Et deixo el meu mail per si et vols posar en contacte amb mi: martafusalba@gmail.com

    Marta Fusalba

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marta :). Us he enviat un mail per a quedar.

      Salutacions,

      Carles

      Elimina