dimarts, 20 de març del 2012

"Martorellencs 2012" - (Tercer Lliurament)

Pots visualitzar tots els lliuraments a la pestanya de dalt "MARTORELLENCS 2012".

4 comentaris:

  1. poc més podria afegir al que he comentat en els anteriors lliurament, en tot cas dir que semblent fetes amb llum diurna en exteriors sense sol directe, en canvi entenc que les fas a l'estudi, per tant un 10 amb il·luminació.

    Només una curiositat, veig que tens tendència a una gran part de les fotos a "tallar" per l'esquerra, em té una mica intrigat... ;)

    ResponElimina
  2. Hola Ramon; moltes gràcies pels teus comentaris. Pel que fa a l'observació que em fas, ara m'hi fixaré a veure que és el que em porta a decidir-ho així; de fet ho valoro fotografia a fotografia, però tens raó. Et dic coses ;). Et passo el meu mail per si te'l vols guardar i passar-me el teu així ens pot anar bé, a mi com a mínim, per a contrastar alguna fotografia que no penjo al bloq. Una abraçada.

    portaicortadella@gmail.com

    ResponElimina
  3. Vaig saber d aquest teu projecte per una martorellenca que viu fora de Catalunya i jo que ara també visc terres enllà vaig seguint els lliuraments. No hi entenc gens de fotografia però m´agrada l´art i la gent. I en aquest cas, a més, anar-me retrobant amb cares conegudes, amigues que em connecten amb emb la meva vila... Enhorabona pel projecte!
    montserrat queralt

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Montserrat. Per altra banda t'he enviat un mail. Salutacions.

    ResponElimina