dimecres, 4 de juliol de 2012

Martorellencs 2012 - (9è llirament)

Quan vaig començar aquest projecte explicava que la meva voluntat era captar com és el Martorell de 2012, però no des del punt de vista de les seves estructures sinó des del punt de vista de la seva societat. Plantejar-ho així era fer un reconeixement a les persones, tota vegada que som les persones qui, cadascú dins del nostre àmbit, aconseguim que amb el pas dels anys Martorell vagi canviant. Però és clar, el meu projecte busca 499 martorellencs de 2012  i per tant n'hi haurà molts que no hi sortiran malgrat haver participat de la transformació d'aquest Martorell. El martorellenc 500 és un representant d'aquestes persones, algunes de les quals continuen amb nosaltres durant el 2012 però que no surten al projecte i també dels qui ja ens han deixat però també han participat de que Martorell sigui com és.

Ara el projecte compte amb uns 200 martorellencs que ja he fotografiat i per tant publicar el martorellenc 500 avui, no és més que una llicència, un petit desordre que em permeto dins del projecte; llicència que vinculo amb el segon aniversari de la desaparició d'un gran martorellenc, que va participar d'aquesta transformació, que estimava el seu poble tot i no haver-hi nascut i un gran amic amb qui vam compartir alegries i tristeses i sobretot moltes xerrades sobre com veiem el Martorell del futur: en Manel Caballero.

Aquest és un retrat que l'hi vaig fer durant el 2007, quan el projecte "Martorellencs 2012" no era ni embrionari.

Una abraçada allà on siguis.


2 comentaris:

 1. Segur que el Manel, allà on sigui, està esperant amb paciència i goig poder veure el martorellenc 499. Endevant amb el projecte.
  Salut.

  ResponElimina
 2. Gràcies Ramon. Ara l'he hagut d'aturar per les feines d'aquests dies, però el reprendré a l'agost. A veure si puc tornar a pujar imatges al bloq que el tinc una mica aturat ;).

  Una abraçada,

  Carles

  ResponElimina