dijous, 18 de juliol de 2013

Salts d'Estiu - Dies de Piscina

En els dos darrers dies he publicat un parell de fotografies d'una sèrie que vaig fer aprofitant la frescor de la piscina i que tenia als meus fills tots junts. Vist que en les diferents xarxes en que participo, les fotografies han creat un cert seguiment, aprofito el post d'avui per a publicar tot l'àlbum i si s'escau poder recollir les opinions que hi volgueu aportar. Moltes gràcies.

In the last two days I've posted a pair of photographies from a series I made using the cool pool and that I meet all my sons together. This serie is named "Swimmingpool Days". As I've realised thant in the several networks where I'm active the photographies have created a certain track, I use the today's post to publish throughout the album and to collect the feedback of each one who wants to contribute to. Thank you very much.

En los dos últimos dias he publicado un par de fotografias de una série que he tomado, aprovechando el frecor de la picina y el hecho de tener a mis hijos reunidos. El nombre de la série es "Días de Picina". Como he visto que dichas fotografias tenian un cierto seguimiento en la redes sociales en las que participo, aprovecho el post de hoy para publicar el álbum entero de la série, de manera, que si se presta, pueda recoger las opiniones de quines querais participar en ello. Muchas grácias.

2 comentaris:

 1. Bon dia Carles feia dies que no et veia per aqui, una serie de fotos molt maca.
  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Xavi, gràcies pel teu comentari. Tan mateix he passat una bona temporada desconnectat; a veure si agafo de nou el fil. Una abraçada.

   Elimina