dissabte, 21 de gener del 2012

"Entre Diagonals" - iPhone

Ara fa dies que les circumstàncies em tenen sense poder fer masses aportacions; tot i que Déu n'hi dó el mono que en tinc. Des d'on sóc, he trobat una fotografia que vaig fer dies enrera amb l'iPhone i per passar una mica l'estona m'he près la llicència de retocar-la amb un aplicació del AppStore "snapspeed". Us passo el resultat; per jugar una estoneta, té el seu caràcter divertit.

9 comentaris:

  1. Podria ser la portada d'una novel.la de misteri ;-) Molt maca!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Carlos; és un plaer poder comptar amb la teva opinió en aquest espai. Seria maca la teva proposta...; si més no em quedo amb la satsfacció de la idea. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Magnifica!!!; un gran ejercicio. Tiene una composición realmente destacable que como dice Carlos tiene una carga de misterio más que destacable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies José Antonio. He visitat el teu blog de llibres i me'n he fet guidor; molt interessant.

      Elimina
    2. Muchas Gracias Carles, en realidad se trata de un blog compartido. Al que más esfuerzas dedico y es de fotografía es el mirados (MIRADOS.WORDPRESS.COM) lo que pasa es que como es de wordpress no hay manera de que el perfil lo coja automáticamente.

      Elimina
  4. Sensacional joc d'ombres i llum, m'agrada molt.

    el meu blog

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jorcamar. Gràcies pels teus comentaris i encantat de que ens anem trobant per aquí.

      Elimina
  5. entre la pròpia foto i el comentari de Carlos, em força pensar en una novela de misteri, ben segur, peró perqué no un diumenge a bon matí tornant a casa amb uns croissants a la ma (la que no és veu) ;)
    M'agrada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'hi quedarien escaients els croissantons a la ma; ben calents.... ;). Gràcies Ramon.

      Elimina