dissabte, 28 de gener del 2012

"Mirades Maies"

Avui us presento un reportatge que tenia a la bodega. El trobareu complet a la pàgina d'aquest bloq "Mirades Maies". Com sempre serà un plaer comptar amb les vostres opinions. ;)



4 comentaris:

  1. Gairebé imperdonable no haver publicat abans aquest reportatge, però com tu dius tot té el seu moment. Felicitats per tota la sèrie, i especialment les fotos de nens, sempre agraïdes i especialment quan són vistes per bons fotògrafs.

    Aquesta que ens proposes, és la que mes m'agrada, la mirada és trencadora, i has sabut captar l'essència de l'expressió en la seva versió més pura i infantil que solament una nena ens pot regalar.

    Moltes felicitats per aquest magnífic treball. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Ramon, m'alegro de que t'agradi. Aprofitaré aquest dies poc productius per a penjar-ne algun altre que tinc pendent. A veure si quan torni a estar en actiu et va bé hi fem una sortideta conjunta, que segur que la disfrutem.

      Una abraçada,

      Carles.

      Elimina
  2. El señor de arriba, me ha dejado tu link hoy.... gracias Moncat. Me quedo con todas esas miradas mayas, fantásticas todas y llenas de mucho amor delante y detrás del objetivo. Me apunto. Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Yolanda. Encantat de trobar-te en aquest espai i especialment content de que t'agradi la feina que he proposat. També t'haig de dir que he tafanejat el teu bloq i m'ha agradat molt; especialment la fotografia de la negreta. Excel.lent captura. Una abraçada. Ens anem seguint.

      Elimina