diumenge, 13 de gener de 2013

"El Carrer" - (La Calle - The Street)

Segona prova aplicant la tècnica de la Panoramografia, en la que estic treballant des de fa un temps. En aquesta ocasió he canviat el criteri de la fotografia en perspectiva per buscar un panoramograma pla. Queda molt per a millorar, però l'hi veig grans possibilitats. Les vostres opinions m'ajudaran en el procés.
Segunda prueba aplicando la técnica de la Panoramografía, en la que estoy trabajando desde hace un tiempo. En esta ocasión he cambiado el criterio de la fotografía en perspectiva para buscar un panoramograma plano. Queda mucho por mejorar, pero le veo grandes posibilidades. Vuestras opiniones me ayudarán en el proceso.
Second test applying the Panoramography technique in wich I've been working for the last time. On this, I've changed the criteria from a perspective to a plain panoramogram. There is a long way to improve, but I see a great potential in this technique. Your views will help me in this process. 
 

1 comentari:

  1. La idea penso que és molt bona i la compo amb els dos portals també, com tu be dius és pot millorar, pel meu parer l'unió central no està massa aconseguida, també la veig massa retallada tan per dalt com per baix, li treus context, però això ja és un criteri personal.

    Salut.

    ResponElimina