dimecres, 9 de gener del 2013

20130109 Panoramograma Plaça Catalunya

Primer lliurament d'un projecte a base de fotografies panoràmiques (panoramogrames) en el que estic immers des de fa un temps i que aniré explicant. Conscient de que em queda molt per a millorar en aquesta tècnica, vull aprofitar aquest espai per a escoltar les opinions de qui hi vulgui participar a donar-les. L'objectiu: fer que els observadors dels panoramogrames vegin en la fotografia una aproximació, el més real que en sigui cap, al que ells observarien en el propi lloc: visió de 180 graus, que capti l'ambient i l'arquitectura, i dimensió social amb la gent que hi passa.

Primera entrega de un proyecto a base de fotografías panorámicas (panoramogramas) en el que estoy inmerso desde hace un tiempo y que iré explicando. Consciente de que me queda mucho por mejorar en esta técnica, quiero aprovechar este espacio para escuchar las opiniones de quien quiera participar en darlas. El objetivo: hacer que el observador de los panoramogramas vean en la fotografía una aproximación, lo más real que sea capaz, a lo que ellos observarían en ese lugar: visión de 180 grados, que capte el ambiente y la arquitectura, i su dimensión social con la gente que en eses momento pasaba por la zona.

First delivery of a project based on panoramic photographies (panoramograms) in which I am immersed for a while and I'll explain. Aware that I have so much to improve on this technique, I want to take this opportunity to hear the views of everyone who wants to participate in giving me them. The objective: to make the observer see in the panoramograms a close-up, as real as I would be able to do, to the scene they would observe in that place: 180 degree view, with its atmosphere and architecture, and its social dimension with people in the place.


2 comentaris:

  1. Interessant projecte Carles, gens fàcil quan inclous gent en moviment de tant aprop, ho seguiré amb interés.

    Salutacions i bon any nou.

    ResponElimina
  2. Gràcies Ramon. Avui he fet una segona prova; en aquesta ocasió és un panoramograma plà, sense perspectiva. Ja em diras com el veus.

    ResponElimina