dimecres, 12 d’octubre del 2011

"La Ciutadella" de Barcelona

Si som observadors, un petit passeig pel parc de la Ciutadella de Barcelona ens permetrà observar moltes classes d'ocells en llibertat. Solen ser ocells que aprofiten els pinsos i el menjar garantit del recinte del zoo i que troben en aquest parc un lloc ideal per a instalar-s'hi. Entre les diferents races, n'hi trobarem d'autòctones, com ara el colom roquer o els pardals, entre moltes d'altres; però també hi podem trobar altres races que no són pròpies de les nostres contrades i que han estat o bé introduïdes voluntàriament per l'home o bé han aconseguit escapar del seu captiveri i ara volen per Catalunya com si sempre hi haguessin estat; en són un exemple els lloros, les cotorres o els estornells.

 Passer Domesticus (famella)
  Passer Domesticus (mascle)
 Pardal (Passer Domesticus) - "L'hora de la neteja"
Estornell amb plomatge d'hivern (Sturnus vulgaris)
Estornell i colom  "Distàncies pactades"
Parella de lloros enjugassats



Colom roquer (Columba lívia) - "El petonet a la galta"

4 comentaris:

  1. Fantàstiques com sempre! Em van agradar molt també les dels pardals a l'hora d'esmorçar. Què continuïs atrapant instantànies d'ocells!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies. El nom del teu blog m'ha fet voler visitar-lo, però no me'n he sortit. Tens algún lloc per a poder veure fotografies d'ocell teves?. :)

    ResponElimina
  3. Paseando por los blogs he encontrado el tuyo. Me alegra haberlo hecho. Tienes unas imágenes que son dignas de ver.
    Me quedo aquí, se aprende mucho de los buenos fotógrafoas y eso es lo que me interesa.
    Saludos.

    ResponElimina
  4. Muchas grácias Wesi. Yo también he visitado el tuyo; lastima que según comentas lo tengas abandonado. A ver si nos podemos ir siguiendo y así aprendemos mutuamente el uno del otro.

    Saludos,

    Carles

    ResponElimina